Първоначално публикувано от Versace
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колко време ви загряват колите?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikolaaaayПървоначално публикувано от Versace... днес като я качихме на пц се видя, че перката е само с една скорост 2-ра.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
При мен отива на 90 когато я изръчкам сериозно.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ма много гори...
Не, че нещо... ама на почти 2,50 лева е бензина сега...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
А моята си загрява много бързо и перката ми се включва чак над 94 градуса първа скорост и градско почти винаги ми стои малко над 90 градуса, мислих си, че не е нормално но ходих на мойстор и ми отвори и големия кръг след малко ми се пусна перката. Иначе извънградско ако не е супер топло ми е под 90 градуса156 1.8 TS
Comment
-
И моята перка се включва над 90. Нормално е.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaayНа мен ми харчи 14 лв. градско и засега е поносимо :P)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment